fbpx

Vernietiging van wespennesten in Vilvoorde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u nu kunt reageren om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant !
Het is veelal denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te realiseren. Onlangs, worden de brandweermannen van Vilvoorde bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit soort noodoproepen te verhogen. Hiermee probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral richten op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Vilvoorde.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Vilvoorde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een volgende behandeling? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Vilvoorde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen