fbpx

Vernietiging van wespennesten in Veurne

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw slaapkamer ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging vaak aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is doorgaans gebruikelijk om zich te wenden tot brandweerlieden om de vernietiging van een wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Veurne overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele brandweerzones beslist om de prijs voor dit type noodoproepen op te trekken. Op deze manier tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest problematische interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft vandaag de dag om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Veurne.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Veurne.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Veurne.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen