fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ukkel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie gewoonlijk aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt handelen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het vaak onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is doorgaans mogelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweermannen van Ukkel overdonderd met dit type interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Zo poogt men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest problematische verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.De beste oplossing is vandaag de dag om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Ukkel.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Ukkel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, willen wij u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Ukkel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen