fbpx

Vernietiging van wespennesten in Tremelo

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een muur ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt handelen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel riskant !
Het is veelal aanbevolen om contact op te nemen met brandweerlieden om de behandeling van het wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Tremelo overstelpt met dit soort interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zodoende probeert men de burgers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Tremelo.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Tremelo.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, is ons motto om u een unieke prijs aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Tremelo.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen