fbpx

Vernietiging van wespennesten in Tongeren

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte drukte vergroot in dezelfde richting. Ontdek hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal aangeraden om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van een wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Tongeren bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Op deze manier tracht men de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral focussen op de meest urgente verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van het wespennest moet aan de kant zetten. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is vandaag de dag om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Tongeren.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Tongeren.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, willen wij u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Tongeren.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen