fbpx

Vernietiging van wespennesten in Tienen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw slaapkamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is doorgaans mogelijk om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweerlieden van Tienen bedolven onder dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit type interventies te verhogen. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft tegenwoordig om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Tienen.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Tienen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een volgende interventie? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Tienen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen