fbpx

Vernietiging van wespennesten in Tielt

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle interventie in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u snel kunt handelen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan riskant !
Het is over het algemeen denkbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Tielt overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben vele brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit type oproepen te verhogen. Zodoende tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest dringende interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is op dit moment om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Tielt.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Tielt.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een volgende interventie? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Tielt.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen