fbpx

Vernietiging van wespennesten in Tielt-Winge

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant !
Het is doorgaans een goed idee om een beroep te doen op brandweerlieden om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweermannen van Tielt-Winge bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om het bedrag voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.Het beste is tegenwoordig om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Tielt-Winge.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Tielt-Winge.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest resistent en vereist het een volgend bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Tielt-Winge.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen