fbpx

Vernietiging van wespennesten in Tessenderlo

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Vermoedt u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering vaak aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte drukte zwelt aan in dezelfde richting. Zie hoe u snel kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is nog de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk riskant !
Het is over het algemeen gebruikelijk om een beroep te doen op brandweermannen om de behandeling van het wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Tessenderlo overdonderd met dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zo probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Tessenderlo.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Tessenderlo.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Tessenderlo.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen