fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ternat

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest wordt snel groter en de ontstane drukte zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal aanbevolen om zich te wenden tot de brandweer om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Ternat overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben vele brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van oproepen te verhogen. Zodoende probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Ternat.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Ternat.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Ternat.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen