fbpx

Vernietiging van wespennesten in Temse

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw slaapkamer ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verwijdering meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is meestal haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de vernietiging van uw wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Temse bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Temse.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Temse.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een tweede behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Temse.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen