fbpx

Vernietiging van wespennesten in Stekene

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw slaapkamer ?

Vreest u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie gewoonlijk aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie hoe u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is meestal mogelijk om een beroep te doen op brandweermannen om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Stekene overdonderd met dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben een groot aantal kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Hiermee probeert men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede methode is.Het beste blijft tegenwoordig om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Stekene.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Stekene.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is ons motto om u een vaste vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Stekene.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen