fbpx

Vernietiging van wespennesten in Steenokkerzeel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld dicht bij uw woning ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging gewoonlijk aangeraden. Een nest groeit snel en de ontstane problemen neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is altijd een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan zeer riskant !
Het is over het algemeen aangeraden om contact op te nemen met brandweerlieden om de behandeling van uw wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Steenokkerzeel bedolven onder dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes bepaalt om de prijs voor deze vorm van interventies op te trekken. Hiermee poogt men de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Steenokkerzeel.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Steenokkerzeel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, willen wij u een vaste vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Steenokkerzeel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen