fbpx

Vernietiging van wespennesten in Staden

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in de grond ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt handelen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is altijd een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is veelal denkbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Staden overdonderd met dit type noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zodoende poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Staden.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Staden.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Staden.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen