fbpx

Vernietiging van wespennesten in Stabroek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u nu kunt reageren met als doel deze aanval af te weren en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is meestal een oorzaak van bezorgdheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk riskant!
Het is meestal aanbevolen om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel worden de brandweerlieden van Stabroek overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven blijft men onophoudelijk gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele brandweerzones bepaald om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Hiermee tracht men ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen brandweerlieden zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende vernietigingen die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet afblazen. Houd echter in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door brandweermannen en -vrouwen niet altijd de goede methode is. Vandaag de dag kunt u best contact opnemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Stabroek.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om een beroep op ons te doen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Stabroek.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op brandweermannen en -vrouwen of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een uniek vast tarief voor te stellen. Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de muur of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Aansluitend op ons bezoek bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Stabroek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen