fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Truiden

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien dicht bij uw woning ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde narigheid zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt tussenkomen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal een goed idee om een beroep te doen op brandweermannen om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Onlangs, wordt de brandweer van Sint-Truiden overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Op deze manier doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Sint-Truiden.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Sint-Truiden.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is ons motto om u een unieke prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Sint-Truiden.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen