fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Pieters-Woluwe

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt dicht bij uw woning ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke behandeling ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte narigheid neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan gevaarlijk !
Het is meestal mogelijk om zich te wenden tot brandweerlieden om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweermannen van Sint-Pieters-Woluwe overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit type interventies op te trekken. Hiermee tracht men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.Het beste is momenteel om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Sint-Pieters-Woluwe.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Sint-Pieters-Woluwe.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, is het onze wil om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Sint-Pieters-Woluwe.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen