fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Pieters-Leeuw

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Bent u bang voor het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle verdelging ten zeerste aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte narigheid neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is contact op te nemen met experten om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk riskant !
Het is meestal mogelijk om zich te wenden tot de brandweer om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Onlangs, worden de brandweermannen van Sint-Pieters-Leeuw overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit soort oproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing blijft momenteel om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Sint-Pieters-Leeuw.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Sint-Pieters-Leeuw.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een tweede interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Sint-Pieters-Leeuw.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen