fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Niklaas

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie meestal aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u snel kunt tussenkomen om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is veelal een goed idee om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Sint-Niklaas overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Zodoende tracht men de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest problematische vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is tegenwoordig om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Sint-Niklaas.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Sint-Niklaas.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, is het onze wil om u een unieke vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Sint-Niklaas.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen