fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Martens-Latem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde drukte neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is over het algemeen een goed idee om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Momenteel, wordt de brandweer van Sint-Martens-Latem overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben vele brandweerzones beslist om de prijs voor dit soort oproepen te verhogen. Zodoende tracht men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk concentreren op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van het wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Het beste is op dit moment om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Sint-Martens-Latem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Sint-Martens-Latem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Sint-Martens-Latem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen