fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Lievens-Houtem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verdelging gewoonlijk aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest thuis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans een goed idee om een beroep te doen op brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te realiseren. Dit jaar, worden de brandweermannen van Sint-Lievens-Houtem overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men continu een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen is vandaag de dag om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Sint-Lievens-Houtem.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Sint-Lievens-Houtem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een unieke vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de muur of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Sint-Lievens-Houtem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen