fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Laureins

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling vaak aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Sint-Laureins overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben meerdere brandweerzones bepaalt om het bedrag voor dit type interventies te verhogen. Op deze manier tracht men de particulierde mensen te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet aan de kant zetten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Sint-Laureins.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Sint-Laureins.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, willen wij u een vaste vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Sint-Laureins.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen