fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Lambrechts-Woluwe

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling ten zeerste aangeraden. Een nest wordt snel groter en de gecreërde drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt handelen om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is doorgaans een goed idee om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Sint-Lambrechts-Woluwe overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Zodoende probeert men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest dringende aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Het beste is tegenwoordig om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Sint-Lambrechts-Woluwe.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Sint-Lambrechts-Woluwe.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen