fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Katelijne-Waver

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Vermoedt u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw dak ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreëerde drukte vergroot in dezelfde richting. Ontdek hoe u nu kunt reageren om deze aanval af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard een oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er vooral van bewust dat het vaak noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant!
Het is veelal mogelijk om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Vandaag de dag worden de brandweermannen en -vrouwen van Sint-Katelijne-Waver overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijzen blijft men onophoudelijk gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones bepaald om de vergoeding voor dit type oproepen te vermeerderen. Hiermee tracht men ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is. Vandaag de dag kunt u best contact opnemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in Sint-Katelijne-Waver.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Sint-Katelijne-Waver.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken dat de prijs voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de mannen en vrouwen van de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot andere firma’s in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen. Dit tarief om een wespennest weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Aansluitend op ons bezoek bent u op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professional voor en dit dicht bij uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een tussenkomst? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een uitroeiing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze professionals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Sint-Katelijne-Waver.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen