fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Joost-ten-Node

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw slaapkamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte drukte vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u snel kunt tussenkomen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig onmisbaar is contact op te nemen met experten om een wespennest te decimeren. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is doorgaans makkelijk om zich te wenden tot de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, wordt de brandweer van Sint-Joost-ten-Node overdonderd met dit type interventies. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zodoende probeert men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is tegenwoordig om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Sint-Joost-ten-Node.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Sint-Joost-ten-Node.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Sint-Joost-ten-Node.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen