fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Jans-Molenbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd dicht bij uw woning ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging vaak aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane narigheid vergroot op dezelfde manier. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is nog een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is meestal mogelijk om contact op te nemen met de brandweer om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Sint-Jans-Molenbeek bedolven onder dit type oproepen. Ondanks de prijs, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om de prijs voor dit soort interventies op te trekken. Zo poogt men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing is momenteel om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Sint-Jans-Molenbeek.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Sint-Jans-Molenbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Sint-Jans-Molenbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen