fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Gillis-Waas

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden op uw zolder ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging ten zeerste aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu te werk kunt gaan met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant !
Het is veelal mogelijk om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Sint-Gillis-Waas overstelpt met dit type noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben meerdere brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit soort noodoproepen op te trekken. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft op dit moment om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Sint-Gillis-Waas.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Sint-Gillis-Waas.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Sint-Gillis-Waas.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen