fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Genesius-Rode

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een muur ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak onmisbaar is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is over het algemeen een goed idee om contact op te nemen met brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweermannen van Sint-Genesius-Rode overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben vele brandweerzones beslist om de vergoeding voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Zo tracht men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft vandaag de dag om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Sint-Genesius-Rode.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Sint-Genesius-Rode.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, is ons motto om u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de muur of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een volgend bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Sint-Genesius-Rode.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen