fbpx

Vernietiging van wespennesten in Sint-Agatha-Berchem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke interventie meestal aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane narigheid vergroot op dezelfde manier. Zie op welke wijze u nu iets kunt ondernemen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal haalbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Sint-Agatha-Berchem overdonderd met dit type oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben meerdere kazernes bepaalt om de prijs voor dit soort oproepen te vermeerderen. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral richten op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Het beste is tegenwoordig om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Sint-Agatha-Berchem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Sint-Agatha-Berchem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de branche, willen wij u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Sint-Agatha-Berchem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen