fbpx

Vernietiging van wespennesten in Schilde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging vaak aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd een oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in veel situaties noodzakelijk is om contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk zeer riskant zijn!
Het is doorgaans makkelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van een wespennest te voltrekken. De laatste tijd worden de brandweermannen en -vrouwen van Schilde overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijzen blijft men overmatig een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben vele brandweerzones bepaald om het tarief voor dit type interventies te verhogen. Zo poogt men ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks tot brandweerlieden te wenden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente interventies die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest  aan de kant moet zetten. Houd wel in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is. Een van de beste oplossingen blijft momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Schilde.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om contact met ons op te nemen om data voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Schilde.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief beloven. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en garanderen u kwalitatief werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. Na onze komst bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen gratis opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professional ter beschikking en dit dicht bij uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een tussenkomst die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Schilde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen