fbpx

Vernietiging van wespennesten in Scherpenheuvel-Zichem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw tuin ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde narigheid neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is uiteraard de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het regelmatig onmisbaar is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal gebruikelijk om zich te wenden tot brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Scherpenheuvel-Zichem overstelpt met dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben meerdere brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type interventies te verhogen. Zodoende poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk richten op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Scherpenheuvel-Zichem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Scherpenheuvel-Zichem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen