fbpx

Vernietiging van wespennesten in Schelle

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke behandeling ten zeerste aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen en over te gaan gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd een oorzaak van bezorgdheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er in eerste instantie van bewust dat het in vele gevallen essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest uit te roeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk riskant!
Het is veelal aanbevolen om contact op te nemen met de brandweer om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Vandaag de dag wordt de brandweer van Schelle overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaald om de prijs voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zodoende doet men een poging particulieren te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de mannen en vrouwen van de brandweer zich vooral concentreren op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Houd gewoon in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede methode is. Tegenwoordig kunt u zich best richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Schelle.

Onze interventiedomeinen

In functie van de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Schelle.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op brandweerlieden of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere ondernemingen in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen. Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. Aansluitend op onze komst bent u op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest immuun en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder meerkost opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Schelle.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen