fbpx

Vernietiging van wespennesten in Schaarbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke behandeling ten zeerste aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk kunt handelen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is veelal denkbaar om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweermannen van Schaarbeek bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben een groot aantal kazernes beslist om de vergoeding voor dit soort interventies te verhogen. Op deze manier doet men een poging de de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van een wespennest moet aan de kant zetten. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing blijft op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Schaarbeek.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Schaarbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Schaarbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen