fbpx

Vernietiging van wespennesten in Rumst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging gewoonlijk aanbevolen. Een nest groeit snel en de veroorzaakte drukte zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd een oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in veel gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest uit te roeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant zijn!
Het is over het algemeen haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de vernietiging van een wespennest uit te voeren. Momenteel wordt de brandweer van Rumst overstelpt met dit type noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zo probeert men ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet afblazen. Houd wel in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de mannen en vrouwen van de brandweer niet altijd de beste oplossing is. Vandaag de dag kunt u best een beroep doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Rumst.

Onze interventiedomeinen

Naargelang het ongedierte dat u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Rumst.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken dat het tarief voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen. Dit tarief om een wespennest weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. Na ons bezoek bent u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest resistent en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professional ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verdelging die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om ons
op te bellen
zodat een van onze professionals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Rumst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen