fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ruiselede

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Vreest u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane problemen neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is doorgaans aanbevolen om een beroep te doen op brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweermannen van Ruiselede overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes bepaalt om het bedrag voor dit soort noodoproepen op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing is vandaag de dag om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Ruiselede.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Ruiselede.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest bestand en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Ruiselede.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen