fbpx

Vernietiging van wespennesten in Rotselaar

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in een kamer ?

Vermoedt u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane narigheid neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u snel iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel riskant !
Het is meestal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Rotselaar overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Hiermee poogt men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing blijft tegenwoordig om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Rotselaar.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Rotselaar.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, is ons motto om u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een volgende interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Rotselaar.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen