fbpx

Vernietiging van wespennesten in Roosdaal

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke behandeling meestal aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek hoe u nu kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal gebruikelijk om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweermannen van Roosdaal overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral concentreren op de meest problematische verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste is tegenwoordig om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Roosdaal.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Roosdaal.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken bedrag van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de muur of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Roosdaal.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen