fbpx

Vernietiging van wespennesten in Rijkevorsel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een kamer ?

Vreest u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verdelging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest wordt snel groter en de gecreëerde narigheid neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is uiteraard een reden tot bezorgdheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er vooral van bewust dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel zeer riskant!
Het is veelal mogelijk om contact op te nemen met de mannen en vrouwen van de brandweer om de vernietiging van het wespennest te realiseren. De laatste tijd wordt de brandweer van Rijkevorsel overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de prijs blijft men overmatig contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit soort oproepen op te trekken. Zo tracht men ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral focussen op de meest dringende aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Weet alleen dat een wespennest laten weghalen door brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is. Momenteel kunt u best een beroep doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Rijkevorsel.

Onze interventiedomeinen

In functie van het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Rijkevorsel.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de muur of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. Aansluitend op ons bezoek bent u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een tussenkomst die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Rijkevorsel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen