fbpx

Vernietiging van wespennesten in Riemst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle interventie meestal aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid vergroot in dezelfde richting. Zie op welke wijze u nu kunt tussenkomen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is nog een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel riskant !
Het is over het algemeen haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van een wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Riemst bedolven onder dit type interventies. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben meerdere kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van interventies te verhogen. Op deze manier probeert men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Riemst.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Riemst.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Riemst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen