fbpx

Vernietiging van wespennesten in Retie

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een snelle verdelging gewoonlijk aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreëerde narigheid neemt toe in dezelfde richting. Ontdek hoe u nu iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard een oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er vooral van bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is om contact op te nemen met experten om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant!
Het is over het algemeen aangeraden om uw toevlucht te nemen tot de mannen en vrouwen van de brandweer om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. De laatste tijd worden de brandweermannen van Retie overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijs blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaald om de prijs voor dit soort interventies te verhogen. Zo probeert men ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van een wespennest aan de kant moet zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de mannen en vrouwen van de brandweer niet altijd een goede oplossing is. Tegenwoordig kunt u best contact opnemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Retie.

Onze interventiedomeinen

Op basis van het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons op te bellen om data voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Retie.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, willen wij u een unieke prijs voorstellen. Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing te zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. Na onze komst bent u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest resistent en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Retie.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen