fbpx

Vernietiging van wespennesten in Renaix

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de veroorzaakte narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u nu kunt tussenkomen met als doel deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen mogelijk om contact op te nemen met de brandweer om de behandeling van het wespennest te realiseren. Onlangs, wordt de brandweer van Renaix overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben meerdere brandweerzones beslist om het tarief voor dit type noodoproepen op te trekken. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats concentreren op de meest problematische interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft momenteel om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Renaix.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Renaix.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, is ons motto om u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een tweede interventie? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Renaix.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen