fbpx

Vernietiging van wespennesten in Ranst

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke interventie gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte narigheid neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke manier u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is uiteraard een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet bovenal dat het in de meeste gevallen verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel gevaarlijk!
Het is doorgaans denkbaar om contact op te nemen met de mannen en vrouwen van de brandweer om de behandeling van een wespennest te realiseren. Momenteel worden de brandweerlieden van Ranst bedolven onder dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Op deze manier tracht men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen en -vrouwen zich vooral concentreren op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest aan de kant moet zetten. Wees u er gewoon van bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede reactie is. Op dit moment kunt u best een beroep doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Ranst.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om een beroep op ons te doen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Ranst.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat het tarief voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven. Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Na onze interventie bent u op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen. Blijkt het nest hardnekkig en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder extra kosten opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een tussenkomst? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Ranst.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen