fbpx

Vernietiging van wespennesten in Puurs-Sint-Amands

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u nu kunt reageren om deze aanval stop te zetten en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is altijd een oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer riskant!
Het is doorgaans haalbaar om zich te wenden tot de mannen en de vrouwen van de brandweer om de vernietiging van een wespennest te realiseren. De laatste tijd worden de brandweerlieden van Puurs-Sint-Amands overstelpt met dit soort interventies. Ondanks hun tarieven blijft men continu gebruik maken van de diensten van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit type interventies op te trekken. Zodoende probeert men particulieren te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats richten op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Houd gewoon in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is. Tegenwoordig kunt u zich best richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Puurs-Sint-Amands.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Puurs-Sint-Amands.

Onze tarieven voor de vernietiging van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, willen wij u een uniek tarief beloven. Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Na ons werk bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit dicht bij uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere oproepen.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Puurs-Sint-Amands.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen