fbpx

Vernietiging van wespennesten in Poperinge

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke behandeling meestal aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u nu kunt handelen om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is uiteraard de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Poperinge bedolven onder dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het tarief voor dit soort oproepen te verhogen. Zo probeert men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Poperinge.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Poperinge.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Poperinge.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen