fbpx

Vernietiging van wespennesten in Pittem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke behandeling meestal aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel iets kunt ondernemen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant !
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Pittem overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben vele brandweerzones beslist om het tarief voor dit soort interventies te vermeerderen. Zo poogt men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen is vandaag de dag om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Pittem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Pittem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Pittem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen