fbpx

Vernietiging van wespennesten in Pepingen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde narigheid zwelt aan in dezelfde richting. Zie hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van Pepingen overstelpt met dit type noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit soort oproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest problematische verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede oplossing is.Het beste is momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Pepingen.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Pepingen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, willen wij u een vaste vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Pepingen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen