fbpx

Vernietiging van wespennesten in Pelt

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling vaak aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane problemen zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie hoe u onmiddellijk kunt handelen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is uiteraard de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan gevaarlijk !
Het is over het algemeen makkelijk om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van een wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweermannen van Pelt overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben meerdere brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type interventies te verhogen. Zo poogt men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van een wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Pelt.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Pelt.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Pelt.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen