fbpx

Vernietiging van wespennesten in Peer

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Vermoedt u het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een snelle vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu kunt tussenkomen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is veelal mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de behandeling van het wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Peer bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen te verhogen. Zodoende probeert men de ‘slachtoffers’ te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich vooral focussen op de meest dringende interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste is op dit moment om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Peer.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Peer.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Peer.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen