fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oudsbergen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in de grond ?

Constateert u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle behandeling ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane problemen zwelt aan in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk kunt reageren om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant !
Het is doorgaans aangeraden om zich te wenden tot brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Oudsbergen overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit soort oproepen te verhogen. Hiermee doet men een poging de de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste is op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Oudsbergen.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Oudsbergen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere ondernemingen in de sector, willen wij u een unieke vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Oudsbergen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen