fbpx

Vernietiging van wespennesten in Oudergem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in de grond ?

Vermoedt u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een snelle verdelging gewoonlijk aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde problemen zwelt aan in dezelfde richting. Zie op welke wijze u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is doorgaans aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Oudergem overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om de vergoeding voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet aan de kant zetten. Houd in gedachten dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Oudergem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Oudergem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vraagt het een nieuw bezoek? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Oudergem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen